Aurinkopaneelijärjestelmä

Aurinkopaneelijärjestelmä

Aurinkopaneelijärjestelmä on lisännyt suosiotaan kovaa tahtia viimevuosina. Aurinkopaneelijärjestelmien kehittyminen on ollut viimeaikoina nopeaa, mikä on suurimpana syynä suureen kysynnän kasvuun. Monet muistavat miten vielä kymmenen tai parikymmentävuotta sitten paneelit olivat todella pienitehoisia, epäluotettavia ja niiden käyttöikä oli huomattavasti nykyistä lyhyempi. Tällä hetkellä nopeimman kehityksen vaihe on jo ohi, joten järjestelmän hankkiminen alkaa olla todella kannattavaa. Tämän hetkiset paneelit voivat tuottaa jo jopa 300 watin tehon kuten tekee toimittamamme SoliTekin lasi-lasi paneelit. Myös paneelien luotettavuus ja kestoikä alkaa olemaan huipputasolla. SoliTekin paneeleille luvataan 90% käyttöteho alkuperäisestä tehosta vielä 30 käyttövuoden jälkeen. Tänä aikana aurinkopaneelijärjestelmä ehtii maksamaan itsensä jo pari kertaa takaisin, takaisinmaksuajan ollessa noin 10 vuoden luokkaa. Toinen syy aurinkopaneelijärjestelmien suurelle kasvulle on ympäristötietoisuuden lisääntyminen. Ihmiset haluavat ajatella ympäristöään ja tuottaa mahdollisimman vähän päästöjä ympäristöön. Aurinkopaneelijärjestelmä on monen mielestä myös trendikäs ja osoittaa ihmisten arvostavan vihreitä arvoja. Tämä kaikki tulee vielä taloudellisten hyötyjen päälle. Esimerkiksi Kiinassa asennettiin edellisenä vuonna joka päivä keskimäärin noin 500 000 aurinkopaneelia. Se kertoo miten muualla maailmassa ollaan vielä Suomen trendiä moninkertaisesti edellä. Aurinkopaneelijärjestelmä on ekologinen vaihtoehto verkkosähkölle. Meiltä saat aurinkopaneelijärjestelmän kotiin kuin kotiin. Jos hommaamasi järjestelmä tuottaa sähköä yli tarvittavan määrän voit tehdä sähköyhtiön kanssa sopimuksen ylimääräisen sähkön myynnistä verkkoon. Saat tällöin ylimääräisestä sähköstä korvauksen eikä se mene hukkaan. Voit kehua naapurillesi kuinka katollasi oleva järjestelmä tuottaa osan myös hänen saunan lämmittämiseen kuluvasta sähköstä. Myytävästä sähköstä saatava korvaus ei ole yhtä suuri kuin verkosta ostettavan sähkön kokonaishinta, sillä se sisältää myös sähkönsiirtomaksun, mitä ei verkkoon myytävästä sähköstä makseta.

SoliTek aurinkopaneelijärjestelmä

SoliTek ltd on ollut SolarWind Oy:n kumppanina vuodesta 2015 lähtien korkean teknologian aurinkopaneeleissa. Paneelien valmistus suoritetaan Liettuan Vilnassa, Pohjois-Euroopan suurimmassa ja koko Euroopan uusimmassa tehtaassa. Päätuotteina ovat pienempi 250 W polykristalli P 60.6 paneeli ja suurempi 300 W lasi/lasi paneeli. P 60.6 paneelin tuottama sähkö on asiakkaille halvinta, kun taas 300 W lasi/lasi paneeli on puolestaan näyttävämpi ja tehokkaampi. Tämän lisäksi valikoimassamme on kattointegroituja SOLRIFF erikoispaneeleita, joista voidaan tehdä päällyskattoja, julkisivuja ja terasseja. Systeemi on sertifioitu ja se on suunniteltu koko katon uusimista tai remontointia varten ja se ottaa huomioon mm kosteuseristyksen ja kylmyyden vaatimukset. SOLRIFF on erityisesti hyvä valinta kun katto jouduttaisiin muutenkin uusimaan.

Hyundai aurinkopaneelijärjestelmä

Hyundai Ltd on ollut SolarWind Oy:n kumppanina jo vuodesta 2011 lähtien. Se on yksi maailman suurimmista aurinkopaneelien valmistajista noin 2000 MW vuosittaisella valmistusmäärällä. SolarWind Oy maahantuo paneelit Hyundain tehtailta Etelä-Koreasta. Hyundai aurinkopaneelijärjestelmä sopii erityisesti kaikkein suurimpiin teollisiin kohteisiin. Hyundai tuotevalikoima kattaa poly- kuin monokidepaneelit ja niitä valmistetaan kokoluokassa 250-300 W. Hyundain paneeleiden toimitusaika on yleensä 3-6 viikkoa.

Miksi kannattaa valita SolarWind Oy:n aurinkopaneelijärjestelmä?

SolarWind Oy:n maahantuoma aurinkopaneelijärjestelmä toimitetaan asiakkaalle 10-30 vuoden tuotevirhetakuulla ja 25-30 vuoden tehontuottotakuulla. Aurinkopaneelien määrä suunnitellaan asiakkaan tarpeen perusteella ja siinä otetaan huomioon sähkönkulutus, asennuspinta ja tila sekä käytettävissä oleva budjetti. Toimitamme tarvittaessa kaikki järjestelmään kuuluvat osat sekä myös asennamme koko järjestelmän tarvittaessa. SoliTekin paneelit täyttävät tiukat A paloluokituksen ehdot ja soveltuvat sen vuoksi mm kerrostaloihin ja muihin kohteisiin jotka vaativat korkean paloluokituksen. Solitek paneeleiden tehontuottotakuu on vähintään 90% tuotto vielä 30 vuoden kuluttua verrattuna uuden paneelin tuottoon. Varastoimme SoliTekin paneeleita Suomessa, joten niiden toimitusaikataulu on nopea.

SoliTekin kehyksetön aurinkopaneelijärjestelmä on varustettu huippuluokan kuormankestolla - yhdelle paneelille jopa 8000 Pascalia. Paneeli kestää siis noin 8 metriä kuohkeaa tai 2 metriä märkää lunta neliömetriä kohden. Paneelit ovat itsepuhdistuvia ja ne on suojattu suolaa, ammoniakkia ja hiekkaa vastaan. Paneelit sopivat siten hyvin käyttöön myös hankalissa ja erikoisemmissa kohteissa kuten laivoissa.

Aurinkopaneelijärjestelmä on lisäksi mahdollista varustaa myös SMART-ohjausjärjestelmällä, joka minimoi häviöt, jotka aiheutuvat varjostuksesta. Ohjauksella varustettu aurinkopaneelijärjestelmä takaa aina suurimman mahdollisen sähköntuotannon auringon ollessa huonossa kulmassa tai paneelien osittaisessa varjostuksessa. Kaikkiin paneeleihin voidaan tarvittaessa asentaa lisäksi PC- tai mobiili-seurantajärjestelmät, joilla voidaan seurata tuotantoa.
TAKUU
Tuotetakuu joku 30 vuotta
KESTÄVYYS
Oikein asennettuna erinomainen rasituksen kesto
HELPPOHOITOINEN
Useimmissa tapauksissa sade suorittaa puhdistuksen.