Aurinkopaneelit

AURINKOPANEELIT HOLLOLA, KOUVOLA, MÄNTSÄLÄ & KOKO SUOMI

SolarWind Oy:n aurinkopaneelit soveltuu pohjoisiin sääoloihin. SolarWind Oy toimii laadukkaiden pitkäaikaistakuulla varustettujen aurinkopaneelien maahantuojana. Valikoimistamme löytyy kahden huippuvalmistajan aurinkopaneeli -mallistot, joista omaamme vuosien kokemuksen. SolarWind Oy on valikoinut valmistajilta parhaat taloudellisinta sähköä Suomen oloissa tuottavat laadukkaimmat aurinkopaneelit vuosien kokemuksensa avulla. Toimitamme ja asennamme aurinkopaneeleita Mäntsälän, Hollolan, Kouvolan, Järvenpään, Keravan ja Tampereen lisäksi kaikkialla Suomessa. Erilaisia ja erikokoisia referenssikohteitamme löytyy ympäri Suomea aina Inarista, Turkuun, Vantaalle ja Haminaan vuodesta 2011 alkaen. Lue lisää!

SoliTek aurinkopaneelit

SoliTek ltd on SolarWind Oy kumppani etenkin korkeaa teknologiaa edustavissa aurinkopaneeleissa. Yhteistyömme on jatkunut jo vuodesta 2015. Aurinkopaneelit tehdään alusta loppuun Liettuan Vilnassa sijaitsevissa tehtaissa, jotka ovat ovat alan suurimmat ja nykyaikaiset tehtaat koko Pohjois-Euroopassa. Päätuotteet ovat 250 W polykristalli P 60.6 paneelit, sekä 300 W lasi/lasi paneelit. P 60.6 paneeli tuottaa halvinta aurinkosähköä asiakkaille kun taas 300 W lasi/lasi paneeli on näyttävämpi ja tehokkaampi. Näiden tuotteiden lisäksi tuomme maahan kattoon integroituja SOLRIFF paneeleita, joista on mahdollista tehdä koko katto, julkisivu tai terassi taloon. Tämä sertifioitu systeemi on tarkoitettu kokonaisen katon uusimista tai saneerausta varten ottaen huomioon mm. kosteuden eristyksen, sekä kylmien sääolojen asettamat vaatimukset. SOLRIFF -mallisto on erityisesti hyvä valinta silloin kun joudutaan muutenkin tekemään kattoremontti tai uusi päällyskatto.

Hyundai aurinkopaneelit

Hyundai Ltd ja SolarWind Oy ovat tehneet yhteistyötä jo vuodesta 2011 lähtien. Hyundai on maailman suurimpia aurinkopaneelien valmistajia, jonka valmistusmäärät yltävät vuositasolla noin 2000 MW tasolle. Hyundai tehtaat sijaitsevat Etelä-Koreassa, josta SolarWind Oy maahantuo ne. Hyundai on erityisesti sopiva kaikkein vaativimpiin ja kooltaan suurimpiin kohteisiin, jotka ovat monesti teollisia kohteita. Hyundai tuotemallisto käsittää niin poly- kuin monokidepaneelit kokoluokissa 250-300 W. Hyundai-tuotteiden toimitusaika on tavallisesti 3-6 viikkoa.

Miksi valita SolarWindin aurinkopaneelit?

Jokainen SolarWind Oy:n myymä aurinkopaneeli on varustettu 10-30 vuoden tuotekuulla ja 25-30 vuoden tehontuottotakuulla. Paneelimäärä suunnitellaan asiakkaan tarpeen mukaisesti ottaen huomioon kohteen sähkönkulutus, asennuspinta ja tila sekä käytettävissä oleva budjetti. Tarvittaessa toimitamme kaikki sähköntuotantoon tarvittavat laitteet sekä asennuksenkin. Toimimme Vantaalla, Mäntsälässä, Kouvolassa, Hollolassa, Lahdessa, Järvenpäässä, Keravalla, Tampereella ja kaikkialla muualla Suomessa. SoliTek aurinkopaneelit täyttää myös tiukat A-paloluokituksen ehdot ja soveltuvat siten mm. kerrostaloihin ja vaativampiin paloluokituksen kohteisiin. Solitek paneeleiden tehontuottotakuu on min 90% vielä 30 vuoden kuluttua. Solitek paneeleita varastoimme Suomessa koko ajan, joten toimitusajat ovat myös lyhyitä. Aurinkopaneeliin on lisäksi saatavilla SMART ohjausjärjestelmä, joka minimoi varjostuksen aiheuttamat häviöt ja takaa aina suurimman mahdollisen sähköntuotannon huonossa auringon kulmassa tai osittaisvarjostuksessa. Kaikkiin paneeleihin voidaan lisäksi asentaa tarvittaessa PC tai mobiili seurantajärjestelmät tuotannon seurantaa varten. SoliTekin kehyksettömillä paneeleilla on myös 8000 Pascalin kuorman kesto yhtä paneelia kohden. Se tarkoittaa noin 8 metriä kuohkeaa tai 2 metriä märkää lunta neliömetriä kohden. Paneeleilla on myös itsepuhdistava ominaisuus ja niillä on suojaus suolaa, ammoniakkia ja hiekkaa vastaan. Aurinkopaneelit sopivat siten käyttöön myös haastavammissa ja erikoisemmissa kohteissa kuten esimerkiksi laivoissa.
TAKUU
SOLITEK Solid-sarjan lasi/lasipaneelien tuotetakuu on 30 vuotta!
TEHOTAKUU
Solid-sarjan lasi/lasi-paneelit tuottavat 30 vuotta vähintään 90% luvatusta tehosta.
INTEGROITAVA
Vesikaton sijaan asennettava aurinkopaneeli, jolle on myönnetty Suomen oloissa pätevä kestävyys-sertifikaatti.
KESTÄVYYS
Oikein asennettuna hyvä mekaanisen ja kemiallisen rasituksen kesto.
HELPPOHOITOINEN
Aurinkopaneelien ulkopinta on käsitelty likaa hylkiväksi. Useimmissa tapauksissa sade suorittaa puhdistuksen.
EUROOPPALAINEN
SOLITEK hankkii ja valmistaa itse myös tarvittavat piikiekot. Aurinkopaneeli on 100% Euroopassa valmistetut.